Ser till min stora fasa...........................................=0

Jag har nog tänkt dagligen på att jag vill blogga. Och när jag tittar tillbaka på mina insatser som bloggare så har jag nog tagit upp detta i mer än 25% av alla inlägg!!! Men...Nu  är jag här igen! Och jag tror att det kommer mer och mer här på min lilla spalt ;)
 
Jag vill iallafall dela med mej om en reflektion jag gjort de senaste dagarna....Att jag är bekväm och feg! Detta är dagens sanning! Man kan säga att min bekvämlighet och feghet ligger i att lära mej något nytt! I det som är gammalt och beprövat är jag som ett gammalt lokomotiv som tuffar på rätt modigt!!!
 
Nu har jag bestämt mej för att våga mej in på nya områden. Bl a tekniska områden. Som min kamera och min data. Och inte skrika på hjälp så fort det är något som jag inte får ordning på!
 
Den lilla flickan  i mej i bästa "kan själv"-ålderna ska få ta lite mer plats! =))) Det jag har reflekterat över är det stora välbefinnandet som infinner sej när jag kommer på något eller lär mej något. Och ta mej tusan!!! Det var ju så det var även då!!!! 
 
Idag t ex så upptäckte jag att min laptop hade en massa brödsmulor under mellanslagstangenten. Vilket gjorde att jag inte fick mellanslag där jag ville. Så det var till att köra med llite tops och blåsa lite och göra rent!!! Hur hade denna människa gjort tidigare ,,,,undrar då kanske du. Jo jag hade antingen gått till en verkstad och lämnat in den och det hade kostat massor eller så hade jag ringt min son eller någon annan dataduktig!!!( Bara för att jag har varit bekväm och sagt att "Jag är så bra på så mycket annat så skitsamma om jag inte är bra på detta!" Eller så hade jag tänkt " Det är så jäkla svårt och lätt att göra sönder så jag våååååågar inte" Nu SKITER jag i båda delar och bara gör vad jag kan! Och vad händer????=)))) Jo skrivandet går som en dans för min lap är fixad!
 
Vad vill jag säga med detta!!!???? Jo VÅGA VÅGA VÅGA!!!!!
 
Ha en fin söndag och En god start på nya året.....
 
Kramelikram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0