så skönt att bara vara.....

Så härligt att bara gå och inte göra nånting. Titta lite där och plocka lite där. Stanna upp och tänka och reflektera. Drömma!

Idag satte jag mej ner och kikade på resor och drömde mej bort och satte upp ett litet mål. Jag ska snart åka till Goa i Indien. ´

Jag var hos en bekant igår och fikade och hon hade varit på Goa under hösten. Jag kände ett sånt sug och en sån nyfikenhet. Alla åker till Thailand nu för tiden men det tilltalar inte mej alls! När jag fick berättat lite för mej om Goa så började det kännas sådär intressant och kul och som att något började spiras i mej.

Nu när jag sitter och funderar så blir jag så glad över alla möten! Att bli så inspirerad!

Det blir en vecka på Naxos i sommar. Det är ett av mina största intressen,,, att resa. Jag gnetar och sparar och plockar undan för att kunna ta min man med mej på olika resor. Och Naxos måste jag tillbaka till i år det är helt fantastiskt fint och vacker och jag älskar Grekland. Men sen ska jag gneta ihop till Goa! Det ska bli så härligtOver and out for today! <3

A

Musik väcker känslor

Vilken musik blir du berörd av???

Det finns säkert massor av musik som du lyssnat på genom åren och som du blir mycket berörd av. Det behöver inte alls vara "din musiksmak" i vanliga fall. Det är bara något i texten eller musiken som berör.

I SER-terapin arbetar jag med musik. Dvs vi pratar om musik som du tycker om och så lyssnar vi på den och vi pratar om känslorna som kommer fram.

Det är intressant att se att då vi gått igenom känslorna som musikstycket rört upp så tycker vi om musiken men vi börjar kanske inte gråta längre då vi hör den .


Vi kan använda musik till annat också såklart!!! Dansa!!! Då vi rör oss till musik så händer det också massor i oss.

Pröva....vilken musik väcker känslor hos dej? =)


//Kramkram

Anneli

Nytt år! Nya insikter!

Jag avslutade året med en meditation i min trädgård med en tunna brinnande ved. Det var en härlig stund i det tysta och med värmen från brasan. Att bara sitta och titta in i elden och bara vara. Inga värderingar inga måsten Alla tankar och funderingar och planeringar var som bortblåsta.

Idag avslutar jag med en Världsmeditation mellan 19-21. Häng på!

RSS 2.0