Allt mitt är inte ditt och allt ditt är inte mitt.....ansvar.

 
 
 
När vi mår dåligt så är det så att vi ofta är så upp i oss själva att allt kretsar runt oss själva, Ofta har vi inga gränser Ofta blir vi även gränslösa mot andra.
 
Tänk om det faktiskt är så att utanför mej pågår människors egna liv... utanför mej fortgår livet. Och tänk om det är så att andra inte alls tänker som du föreställer dej att de tänker. Deras tankar och känslor vet vi INGENTING om. De kan förmedla och berätta... Men du vet inte hur det verkligen verkligen ligger till För du kan inte ens förstå hur just den personen verkligen känner. Han kanske inte ens vet själv hur han känner eller vad han egentligen tycker. 
 
 
När man ser det så här så kan det bli rätt jobbigt!!!
 
Alla har rätt till sina egna tankar och känslor. Och vi måste respektera att vi kanske inte alltid blir förstådda. Eller att våra tankar och åsikter inte klingar rätt hos den andra. 
 
Det är dessa jobbiga känslor som begränsar oss. Det är dessa känslor som handlar om obekräftade tankar upplevelser eller känslor som barn. Då vi var rädda och osäkra och inte fick svar från någon vuxen. Det kan givetvis finnas en mängd olika orsaker till detta .. Sanningarna är lika olika och många som vi är antal  människor !!!
 
Men sanningen till alla obehag vi känner finns inom oss själva!!! 
 
Ofta får jag frågan..... Hur får jag reda på svaret??? Mitt svar kan vara.... Genom att lyssna innåt... Genom att lära dej förstå dej själv! Genom att vara nyfiken på dej själv! Det finns en mängd olika sätt!!!
 
Böcker om hur man arbetar med sej själv....Föreläsningar... Meditationer.... Men det allra bästa sättet är att gå i samtalsterapi. 
 
Att gå i samtalsterapi är självutvecklande. Som en utbildning i "Mej själv!!" Låt det ta lite tid.
 
Det är dyrt! Men man kan försöka få ekonomiskt stöd hos försäkringskassa och  genom arbetsgivare. Man kan också gå hos blivande terapeuter som har en lägre taxa. Eller ringa runt och kontrollera priser hos lite olika diplomerade terapeuter.
 
Lycka till!!! =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0